НаименованиеНаличие и срок поставкиЦена
Default image product2130006190S000(Advantech)
FAN FILTER 120 X 100 X 15 MM
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productSQR-SD3I-8G1600SNL(Advantech)
SQRAM 8G DDR3L 204PIN 1600MHZ,
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productWISE-1252W0-0000E(Advantech)
4-CHANNEL RELAY & 4-CHANNEL DI
Срок поставки и цена – по запросу
Default image product2130004803S000(Advantech)
4U RACKMOUNT CHASSIS WITH VISUAL AND AUDIBLE ALARM NOTIFICATION
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productEWM-C109F601E(Advantech)
Full Size Mini PCIe Card Full Size Mini PCIe Card. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу
Default image product1960065073N001(Advantech)
Heatspreader for MIO-5251 SHEET METAL, Heatsink I-Bay Trail-M M-10W 104.38x71.6x16.7-SC SHEET M...
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productPCM-9343FGZ2-S6A1E(Advantech)
3.5 "SBC, DM&P VORTEX86DX W/ G 3.5 "SBC DM&P VORTEX86DX W/ GRA Motherboard, Vortex 86DX...
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productEWM-W150H02E(Advantech)
ADVANTECH 802.11BGN/RT5390 1T1
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productIDK-057R-40VGI1(Advantech)
5.7in LCD Monitor VGA without Touchscreen 640x480Pixels. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productPCI-1758UDIO-AE(Advantech)
Срок поставки и цена – по запросу
Default image product96MPXEB-1.7-20M20T(Advantech)
XEON 1.7G 20M 2011P 8CORE E5-2
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productROM-DB5900-SWA1E(Advantech)
Development board for RISC SMARC v1.0 Module Development board for RISC SMARC v1.0 Module. Мин.з...
Срок поставки и цена – по запросу
Advantech eki 1524 be image 160pxEKI-1524-BE(Advantech)
4-port RS-232/422/485 Serial Device Server w/ Redundant Ethernet Ports, -1060C 4-Port RS-232/422...
Срок поставки и цена – по запросу
Advantech pcls opc adm30 ae image 160pxPCLS-OPC/ADM30-AE(Advantech)
Opc Server For Modbus/Tcp Protocol. Мин.заказ=1 PCLS-OPC-ADM30-AE - Advantech PCLS-OPC/ADM30-AE ...
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productPWS-770-S3AWPC001E(Advantech)
Tablet PCs Intel Atom N2600 Dual Core 10.4in LCD
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productSQF-SHMM2-256G-S9C(Advantech)
SQF HS MSATA 630 256G MLC (0 7
Срок поставки и цена – по запросу
Default image product96FD25-S1TB-ITR4(Advantech)
TRANSCEND 370 SSD WTEMP 1TB 2.
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productXAIDC-SCON-64G-SSD(Advantech)
XAIDC-SCON-64G-SSD. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу
Default image product96LEDK-B215FH25NB1(Advantech)
96LEDK-B215FH25NB1. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу
Advantech mic 3665 ae image 160pxMIC-3665-AE(Advantech)
Dual Gigabit Ethernet PCI-X RJ-45 Port PMC Mezzanine Card Gigabit Ethernet Interface. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу
Default image product989K008733(Advantech)
Industrial Disk Tray/Bay Industrial Disk Tray/Bay. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу
Default image product1700260250(Advantech)
Amd Lx800 Pc/104-Plus Cpu Module. Мин.заказ=1 Cable LPT 25P to 26P 2.0 mm
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productSOM-4463D-S8B1E(Advantech)
Intel Atom ProcessorN455/D525 ETX CPU Module. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productSQF-S25M4-16G-S9C(Advantech)
SOLID STATE DISK, SQF 2.5 SSD 630 16G MLC (070C)
Срок поставки и цена – по запросу
Advantech ark 3420f u0a1e image 160pxARK-3420F-U0A1E(Advantech)
Intel Core 2 Duo Box IPC With PCIe Expansion And Dual SATA HDDs. Мин.заказ=1
Срок поставки и цена – по запросу