НаименованиеНаличие и срок поставкиЦена
21.95MV/12-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 12POS, VERT
Срок поставки и цена – по запросу
20.95MH/3-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 3POS, R/A
Срок поставки и цена – по запросу
20.95MV/10-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 10POS, VERT
Срок поставки и цена – по запросу
20.1550M/6-E(IMO Precision Controls)
TB, PLUGGABLE, 6POS, 28-16AWG
Срок поставки и цена – по запросу
21.155MV/6-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 6POS, TH
Срок поставки и цена – по запросу
21.155MH/5-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 5POS, TH
Срок поставки и цена – по запросу
21.1550M/6-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, PLUGGABLE, 6POS, 16AWG
Срок поставки и цена – по запросу
20.155MH/6-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 6POS, TH
Срок поставки и цена – по запросу
20.95MH/6-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 6POS, R/A
Срок поставки и цена – по запросу
20.95MH/2-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 2POS, R/A
Срок поставки и цена – по запросу
HYE41PN24AC(IMO Precision Controls)
POWER RELAY, 4PDT, 5A, 250VAC, SOCKET
Срок поставки и цена – по запросу
21.950M/3-E(IMO Precision Controls)
TB, PLUGGABLE, 3POS, 28-14AWG
Срок поставки и цена – по запросу
B3-SK-YELLOW(IMO Precision Controls)
PROTECTION COVER, 28MM/40MM DIA, YELLOW
Срок поставки и цена – по запросу
20ALMDC-AXXX-8(IMO Precision Controls)
TRIP AMPLIFIER, 4-20MA, LOOP TRIP AMPLIFIER, 4-20MA, LOOP; Series:20ALM; No. of Poles:1; Contact ...
Срок поставки и цена – по запросу
MC24-S-00230(IMO Precision Controls)
CONTACTOR, 11KW/24A, 230VAC
Срок поставки и цена – по запросу
CS20A-A3(IMO Precision Controls)
SWITCH, CAM, 3P, 2POS, (HANDLE SEPERATE) SWITCH, CAM, 3P, 2POS, (HANDLE SEPERATE); No. of Poles:3...
Срок поставки и цена – по запросу
HYE41PN120AC(IMO Precision Controls)
POWER RELAY, 4PDT, 5A, 250VAC, SOCKET
Срок поставки и цена – по запросу
B3RFRED(IMO Precision Controls)
PILOT LIGHT HEAD, 22.5MM, RED PILOT LIGHT HEAD, 22.5MM, RED; For Use With:B3 Series Pushbutton Sw...
Срок поставки и цена – по запросу
B3T01(IMO Precision Controls)
CONTACT BLOCK, 1NC CONTACT BLOCK, 1NC; No. of Poles:1; Contact Current Rating:6A; Voltage, Contac...
Срок поставки и цена – по запросу
SI16-PEL64R-2(IMO Precision Controls)
ACTUATOR, ISOLATOR, ENCL, 2 POLE, 16A ACTUATOR, ISOLATOR, ENCL, 2 POLE, 16A; No. of Poles:2; Cont...
Срок поставки и цена – по запросу
SI25-PEL64R-4(IMO Precision Controls)
ACTUATOR, ISOLATOR, ENCL, 2 POLE, 25A ACTUATOR, ISOLATOR, ENCL, 2 POLE, 25A; No. of Poles:4; Cont...
Срок поставки и цена – по запросу
20.155MH/10-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 10POS, R/A
Срок поставки и цена – по запросу
21.155MH/2-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, HEADER, 2POS, TH
Срок поставки и цена – по запросу
21.1550M/2-E(IMO Precision Controls)
TERMINAL BLOCK, PLUGGABLE, 2POS, 16AWG
Срок поставки и цена – по запросу
B10C2063A(IMO Precision Controls)
CIRCUIT BREAKER, 10KA, 2 POLE, 63A
Срок поставки и цена – по запросу