НаименованиеНаличие и срок поставкиЦена
2450AT43A100E(JOHANSON TECH)
part reel2007
Срок поставки и цена – по запросу
101X18N102MV4E(JOHANSON TECH)
2 full reels x 3000pcs each1229
Срок поставки и цена – по запросу
102S41W103MV4E(JOHANSON TECH)
Part original reel of 1800pcs.0037
Срок поставки и цена – по запросу
201S48W474MV4E(JOHANSON TECH)
part reel9809
Срок поставки и цена – по запросу
500R15N270JV4T(JOHANSON TECH)
GK 4K REELS X90035
Срок поставки и цена – по запросу
251R14S120GV4T(JOHANSON TECH)
Full orig reel. Photo uploaded.0948
Срок поставки и цена – по запросу
500R07S1R8BV4T(JOHANSON TECH)
Part original reel 8268pcs.1048
Срок поставки и цена – по запросу
500R07S0R4BV4T(JOHANSON TECH)
Part original reel 9820pcs.1110
Срок поставки и цена – по запросу
500L15N100XG4T(JOHANSON TECH)
BOX8 5K REELN/A
Срок поставки и цена – по запросу
302R29W102MV6E(JOHANSON TECH)
2K REELS9805
Срок поставки и цена – по запросу
101R18N120JV6E(JOHANSON TECH)
BOX 7 PART REEL9705
Срок поставки и цена – по запросу
L-07C4N7SV T(JOHANSON TECH)
Part original reel 8756pcs.1050
Срок поставки и цена – по запросу
251R15S0R3AV4E(JOHANSON TECH)
part original reelN/A
Срок поставки и цена – по запросу
101R18N220JV6E(JOHANSON TECH)
BOX 6 PART REELS96+
Срок поставки и цена – по запросу
500R07S3R0CV4T(JOHANSON TECH)
part original reel1120
Срок поставки и цена – по запросу
MGP-240062JT(JOHANSON TECH)
1 part original reel0411
Срок поставки и цена – по запросу
201S47W224KV4E(JOHANSON TECH)
3 reels - 1k ea.2000
Срок поставки и цена – по запросу
251R14S3R3BV4T(JOHANSON TECH)
Part original reel 3954pcs.1024
Срок поставки и цена – по запросу
101R18N221KV4E(JOHANSON TECH)
BOX 7 5K REEL9634
Срок поставки и цена – по запросу
251R15S1R5BV4E(JOHANSON TECH)
Part original reel. Photo uploaded.0806
Срок поставки и цена – по запросу
251R15S8R2BV4Z(JOHANSON TECH)
2x full original reels 500pcs each.0744
Срок поставки и цена – по запросу
500R18Z104MV6E(JOHANSON TECH)
BOX 7 PART REELS9633
Срок поставки и цена – по запросу
251R14S1R2BV4T(JOHANSON TECH)
Full original reel 4000pcs.0806
Срок поставки и цена – по запросу
251R15S100JV4E(JOHANSON TECH)
Part original reel 1723pcs.1235
Срок поставки и цена – по запросу
302R29N120JV4E(JOHANSON TECH)
PART REEL0207
Срок поставки и цена – по запросу