НаименованиеНаличие и срок поставкиЦена
Default image productISD4003-04MPY(Nuvoton Technology)
240s Voice Record and Playback 28-Pin PDIP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productNUC029TAN-TR(Nuvoton Technology)
NUC029TAN-TR
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD-COB1760(Nuvoton Technology)
ISD1760 Voice Record and Playback Demonstration Board
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productNCT5914W TR(Nuvoton Technology)
GTL TO LVTTL LEVEL SHIFTER
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productNAU8402WG(Nuvoton Technology)
Stereo Audio DAC 16-Pin TSSOP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD-DMK_2100_Q(Nuvoton Technology)
ISD2100 QFN DEVELOPMENT AND DE
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD17120SYR(Nuvoton Technology)
240s Voice Record and Playback 160kOhm 2.5V/3.3V/5V 28-Pin SOIC
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD1620BSY(Nuvoton Technology)
40s Voice Record and Playback 160kOhm 2.5V/3.3V/5V 16-Pin SOIC
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productNCT6779D(Nuvoton Technology)
IC LPC SUPER I/O 128LQFP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD15108FYI(Nuvoton Technology)
480s Voice Record and Playback 80kOhm 3.3V 48-Pin LQFP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD2360SYI(Nuvoton Technology)
64s Voice Record and Playback 3.3V/5V 16-Pin SOP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD-DMK_3900(Nuvoton Technology)
ISD3900 DEVELOPMENT AND DEMO K
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD-DMK_2360_S(Nuvoton Technology)
ISD-DMK_2360_S
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productNUTINY-SDK-M051(Nuvoton Technology)
M051 Microcontroller Development Board
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD9160FI(Nuvoton Technology)
IC SOC CHIPCORDER AUD 48LQFP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD1760SY(Nuvoton Technology)
120s Voice Record and Playback 160kOhm 2.5V/3.3V/5V 28-Pin SOIC
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productI16-COB20(Nuvoton Technology)
BOARD DEMO FOR ISD1620
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productW83627DHG(Nuvoton Technology)
I/O Controller 128-Pin QFP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD1616BSY(Nuvoton Technology)
30s Voice Record and Playback 160kOhm 2.5V/3.3V/5V 16-Pin SOIC
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD17120PY(Nuvoton Technology)
240s Voice Record and Playback 160kOhm 2.5V/3.3V/5V 28-Pin PDIP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD-DMK_9160(Nuvoton Technology)
ISD9160 DEVELOPMENT AND DEMO K
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productNCT3012S TR(Nuvoton Technology)
ADVANCED POWER CONTROL IC
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD1730SYI(Nuvoton Technology)
60s Voice Record and Playback 160kOhm 2.5V/3.3V/5V 28-Pin SOIC
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productISD17240PY(Nuvoton Technology)
480s Voice Record and Playback 160kOhm 2.5V/3.3V/5V 28-Pin PDIP
Срок поставки и цена – по запросу
Default image productNAU8220WG(Nuvoton Technology)
Line Driver 14-Pin TSSOP
Срок поставки и цена – по запросу